Myyntiehdot

 1. Hinnat perustuvat tarjouspäivänä voimassaoleviin hintoihin, valuuttakursseihin, veroihin, tulleihin ja muihin julkisen vallan edellyttämiin maksuihin. Mikäli näissä tapahtuu oleellisia muutoksia toimituspäivään menessä, pidätämme oikeuden vastaaviin hinnanmuutoksiin. Ohjehinnat eivät sido jälleenmyyjää.
 2. Hinnat sisältää kierrätysmaksun.
 3. Maksuehto sopimuksen mukaan. Myyjä pidättää omistusoikeuden myymiinsä tuotteisiin, kunnes kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu.
  Viivästyskorko on 16 % p.a.
 4. Laskutuslisä
  • Lasku sähköpostilla 0€
  • Paperilasku 2,5€

Toimitusehdot

 1. Tilaus on sitova, kun myyjä on sen vahvistanut. Toimistuaika on heti varastosta välimyyntivarauksin tai sopimuksen mukaan. Myyjän vastuu päättyy, kun lähetys on luovutettu itsenäiselle rahdinkuljettajalle.
 2. Rahtimaksu/toimitusmaksu on alkaen 10€.
 3. Rahti veloitetaan kauppalaskulla eriteltynä. Myyjä määrää toimitustavan maksaessaan rahdin
 4. Palautuksista on aina erikseen sovittava sähköpostitse tai puhelimitse JoelKoskinen@JKJK-Service.com. Palautukseen tulee aina olla JKJK-Servicen edustajan lupa. Muistutus virheellisestä toimituksesta on tehtävä 8 päivän sisällä toimituspäivästä. Mikäli palautus tapahtuu yli 14 päivää toimituksesta, on myyjällä oikeus vähentää 10 % hyvityssummasta.
 5. Maksupalvelutarjoaja

  Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

  Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
  Innova 2
  Lutakonaukio 7
  40100 Jyväskylä
  paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

 6. Payment Service Provider Paytrail Plc acts as a collecting payment service provider and is an authorized Payment Institution. Paytrail Plc will be shown as the recipient on your bank or credit card statement. Paytrail Plc will forward the payment to the merchant. For reclamations, please contact the website the payment was made to. Paytrail PlcInnova 2Lutakonaukio 740100 JyväskyläBusiness ID 2122839-7paytrail.com/en/consumer/information-about-paying

 7. Betalningsförmedlare
  Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj(2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.
  Paytrail Oyj
  FO-nummer: 2122839-7
  Innova 2
  Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä
  paytrail.com/kuluttaja/information-om-betalning


Vastuu viallisesta tuotteesta

Vastuu koskee kaikkia JKJK-Servicen myymiä tuotteita. Vastuu koskee vain tuotteen aine- ja valmistevirheitä, jotka kohdistuvat vain myytyyn tuotteeseen. Viallisen tuotteen palautuksesta tarvitsee olla yhteydessä JKJK-Servicen henkilökuntaan JoelKoskinen@JKJK-Service.com.

Jos tuotteessa asianmukaisesti tarkistettuna löydetään em. vikaa, korvataan viallinen tuote virheettömällä uudella tuotteella. Jos rengas on nastoitettu, korvataan myös nastoitus, mikäli se täyttää nastarenkaita koskevat määräykset.


Viallisen tilalle toimitetun renkaan asennuskuluja ei veloiteta kuluttajalta. Rahtia ei veloiteta, jos takuukäsittelyyn tulevat renkaat lähetetään JKJK-Servicen henkilökunnan ohjeiden mukaan.

Vastuun edellytyksenä on , että asiakas vetoaa virheeseen kirjallisesti 14 päivän sisällä sen havaitsemisesta. Tuotteen alkuperä on tarvittaessa pystyttävä selvittämään.

Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Vastuu viallisesta tuotteesta ei koske:

 • Henkilö- ja tavara-auton rengasta, jonka myyntipäivästä on kulunut yli kolme vuotta, tai jonka alkuperäispinnasta on jäljellä alle 2 mm.
 • Kuorma-auton ja työkoneen rengasta, jonka valmistuspäivästä on kulunut yli viisi vuotta.
 • Vaurioita, jotka johtuvat virheellisestä käytöstä, huoltolaiminlyönneistä, liikennevaurioista, ajoneuvossa olevista vioista tai ulkopuolisen esineen aiheuttamista vaurioista.
 • Autourheilussa tai muussa poikkeuksellisessa käytössä olleita renkaita

Voimassaolo

Nämä yleiset myynti- ja toimitusehdot ovat voimassa toistaiseksi, kunnes ilmoitamme uusista ehdoista. Mahdollisista muista poikkeamista on sovittava erikseen kirjallisesti.